Drie gewonden na steekpartij bij discotheek

mainImage
Drie gewonden na steekpartij bij discotheek

Drie personen raakten zaterdag 29 december rond 05.00 uur gewond bij een steekincident voor de deur van een discotheek aan de Westersingel. De verwondingen van twee van hen, onder wie een 22-jarige Ridderkerker, waren zo ernstig dat een mobiel medisch team ter plaatse kwam.

De hulpverleners verrichten op straat bij het slachtoffer uit Ridderkerk direct een noodoperatie. Hij en de andere zwaargewonde jongen werden in zorgwekkende toestand vervoerd naar een ziekenhuis. Het derde slachtoffer kon ter plaatste aan zijn verwondingen worden geholpen.

Politieagenten startten direct met een groot onderzoek. Ter plaatse werd een 31-jarige verdachte uit Rotterdam aangehouden. In Ridderkerka werden aan de Rembrandtweg in een auto nog drie verdachten aangehouden. Hun betrokkenheid bij het steekincident wordt onderzocht. De politie onderzoekt wat er exact heeft plaatsgevonden. Zij spraken met getuigen en omstanders en gaan camerabeelden bekijken. Op dit moment is het beeld dat de slachtoffers deel uitmaakten van een groep vrienden en zij hun belagers niet kenden.Foto: Digitaal Dagblad