mainImage

Zomervakantieprogramma in Barendrecht

21 juni 2022, 15:21 uur
Blik op Barendrecht

Na het succes van de afgelopen jaren, is er ook dit jaar weer een vol Zomervakantieprogramma voor kinderen en jongeren! De hele zomer weer creatieve, actieve en recreatieve activiteiten. Het complete programma is terug te vinden op www.jongerenwerkbarendrecht.nl

Ook deze vakantie staat er weer veel leuks op het programma. Er is voor ie- dereen wat! Van freerunning, survivallen, een HipHop dance workshop, Zomer- bieblab en proeflessen theater tot Kids Padel, een workshop podcast maken, een workshop slijm maken en een workshop cardboarding. En dat is nog lang niet alles. Bekijk www.jongeren- werkbarendrecht.nl voor alle activiteiten! “Ik vind het belangrijk dat jongeren ook in de zomer kunnen kiezen uit een breed aanbod van sport, cultuur en recreatie. Daarom is het goed dat veel verschillen- de partijen uit Barendrecht aansluiten bij dit initiatief,” vindt Steven Schaap, coördinator Jeugd- en Jongerenwerk en Buurtsportcoach bij KijkopWelzijn.

Niets missen van het zomerprogramma? Volg dan Jongerenwerk Barendrecht op Facebook en Instagram. Het aanbod van het Zomerprogramma is samen- gesteld door de volgende organisaties: KijkopWelzijn, Padel Barendrecht, Theater Het Kruispunt, Stichting Kruispunt Live, Bibliotheek AanZet (Het Kruispunt en ’t Plein), CultuurLocaal, Jeugdtheater Hofplein, Verse Grond, Rush World en Exxact Barendrecht.


Door: Afdeling communicatie gemeente Barendrecht