Open toernooi bij tennisclub Barendrecht

8 July 2019, 09:24 uur
Sport
mainImage
TV Barendrecht

Aankomende week van 13 t/m 21 juli, vind het open toernooi op tennisvereniging Barendrecht plaats. Dit is een evenement met regionale impact. Tennisspelers, zowel leden als niet-leden, van alle niveaus strijden om het kampioenschap. Met hulp van sponsoren zijn er diverse activiteiten aangeboden. Mikkers Special Constructions is de hoofdsponsor van het toernooi.
 
Net zoals de afgelopen twee jaar heeft het toernooi een vakantie/zomer thema. Het vindt immers een week voor de zomervakantie plaats. Tijdens het toernooi komen de spelers en bezoekers van het tennispark alvast in de vakantiestemming door de vrolijke muziek, frisse biertjes op de tap en de gezellig aankleding.
 
Het toernooi van TV Barendrecht is nog één van de weinige toernooien waarbij de spelers op gravel spelen. Voor vele tennissers heeft deze ondergrond de voorkeur. De toernooileiding verwacht dan ook weer mooie wedstrijden op hoog niveau op de vereniging te zien.
 
Avondeten ook voor niet-tennissers
Van maandag tot en met vrijdag kan men avondeten bij de club, reserveren is niet nodig. Ook niet-tennissers worden door de toernooileiding nadrukkelijk uitgenodigd om een hapje en een drankje te komen doen.
 
Voor het eerst sinds jaren kent het toernooi weer een feestavond. Op vrijdagavond 19 juli zal Bonbon Partyservice een professionele barbecue verzorgen,  Eddi4Tune staat achter de draaitafel en zangeres MC Sara Fall, o.a. bekend van 538 en Dutchweek, maakt de avond compleet. De feestavond wordt mogelijk gemaakt door de hoofdsponsor Mikkers Special Constructions.
 
De toernooi- en wedstrijdleiding van het open toernooi heet u van harte welkom!
Adres: Graaf Adolfstraat 4 in Barendrecht.