‘Ondernemen met de wilskracht van vv Smitshoek'

17 July 2020, 17:02 uur
Sport
mainImage

De voetbalvereniging Smitshoek is ook geraakt door het coronavirus en wel diep in het financiële hart. Door het mislopen van verkopen in de kantine tijdens onder andere de reguliere zaterdagen, het bedrijventoernooi, familiedag, toernooien etc., heeft Smitshoek tot nu toe aanzienlijk minder omzet gedraaid dan verwacht voor het jaar 2020.  Die misgelopen omzet kan niet worden gecompenseerd en maatregelen en regelingen van de overheid bieden helaas te weinig tegemoetkoming. Dankzij trouwe leden en sponsoren is Smitshoek een financieel gezonde club. De opgebouwde reserves geven voorlopig nog enigszins lucht.

De sponsorcommissie van Smitshoek is op dit moment aan de slag met de campagne ‘Ondernemen met de Wilskracht van de VV Smitshoek”. Daarbij wordt vooral getracht nieuwe relaties aan te spreken of aan bestaande sponsors te vragen wat extra’s te doen, bijvoorbeeld via:

Het plaatsen van een reclamebord, lid worden van onze BC. Een gedeelte van het lidmaatschap wordt afgedragen aan de VV, maar het restant wordt gebruikt voor uitvoering van leuke en interessante activiteiten, financiering van kledingpakketten, fungeren als broek- en shirtsponsor, hoofdsponsorschap. Er is veel is mogelijk, met elkaar gaan we naar creatieve oplossingen zoeken.

Informatie kan worden opgevraagd bij:

Margot Goud
Voorzitter Business Club VV Smitshoek
Email : [email protected]

Michel de Kok
Bestuur Jeugdzaken VV Smitshoek
Email: [email protected]

Marcel van den Eijnden
Bestuur Commerciele zaken VV Smitshoek
Email: [email protected]