EL Ghazi naar voetbalclinic van Barendrecht

19 May 2019, 18:08 uur
Sport
mainImage

Stichting Everyday People presenteert op zondag 2 juni in samenwerking met ProFive training en BVV Barendrecht de tweede Kool Kidz soccer editie! Niemand minder dan de internationale voetballer en ambassadeur van Everyday People, Anwar EL Ghazi, is aanwezig om de kinderen tips en trucs te leren over voetbal. Een meet & greet met Anwar hoort hier uiteraard ook bij!

Op zondag 2 juni verzorgt Everyday People een voetbalclinic voor 40 kansarme kinderen en jongeren. Sportpark De Bongerd is het decor van deze voetbalclinic. Daar begon ook de voetbalcarrière van Anwar El Ghazi. De Barendrechter begon in de jeugd van BVV Barendrecht en kwam vervolgens via Feyenoord, Spartaan ’20 en Sparta Rotterdam terecht bij Ajax, waar hij debuteerde in de Eredivisie en zijn interland-debuut maakte in Oranje. Twee jaar geleden stapte hij over naar het Franse Lille en sinds afgelopen zomer speelt hij voor het Engelse Aston Villa.

De kinderen die deelnemen aan de clinic hebben het niet altijd even makkelijk in het dagelijks leven. Financiële zorgen, geen vooruitzicht op een goede loopbaan, zonder ontbijt naar school… dat gaat helaas vaak op voor deze kinderen. De clinic wordt verzorgd worden door de toppers van Amin Nyali van ProFive training. Amin is een jonge voetballer die door gezondheidsproblemen coach is geworden. Hij heeft doorgezet en heeft een unieke trainingsmethode ontwikkeld, die hij op 2 juni zal delen met de jongeren!

Doorzetten, niet opgeven en plezier maken zijn de ingrediënten van de voetbalclinic op zondag 2 juni.  BVV Barendrecht levert een bijdrage door materiaal en velden beschikbaar te stellen. Het belooft dus een mooie dag te worden voor de kinderen! De inloop is om 12.30 uur, de voetbalclinic gaat om 13.00 uur van start en duurt tot ongeveer 16.00 uur. Wilt u er op zondag 2 juni als toeschouwer bij zijn? Dan bent u van harte welkom! Kom en support onze kanjers en neem vooral kinderen, vrienden en kennissen mee!