Zwaai burgemeester Aboutaleb uit op 25 augustus; iedereen is welkom

10 July 2024, 15:11 uur
Rotterdam & Regio
mainImage
ANP

Op 25 augustus neemt burgemeester Aboutaleb afscheid van de Rotterdammers. Deze speciale dag in het Park is een cadeau aan de stad, als dank voor de gesprekken die de burgemeester met de bewoners mocht voeren en de betrokkenheid die zij hebben bij de stad. Immers; geen Rotterdam, zonder Rotterdammers!
Zondag 25 augustus wordt een dag met voor ieder wat wils; een viering van de stad waar de burgemeester, maar ook de Rotterdammer zich voor inzet. ''We vieren zijn nalatenschap door zijn diepste wens voor fijn samenleven en saamhorigheid in de stad te vervullen. Samen zwaaien we hem uit, en brengen we een ode aan ons mooie Rotterdam'', aldus de gemeente.

Iedereen is welkom in het Park 
Het Park bij de Euromast zal op 25 augustus een waar Rotterdam-feest huisvesten. Met verschillende podia, optredens en activiteiten belooft het een divers programma te worden. Om 13:00 starten de festiviteiten, en om 17:00 sluiten we af op het centrale podium. De burgemeester zal ondertussen net als alle bezoekers genieten van alles wat er te zien en te doen valt.