Smitshoek verslaat Jodan Boys in regionaal voetbaltoernooi

14 February 2024, 10:16 uur
Lokaal
VV Smitshoek/PR

Op een koud, nat en winderig veld 5 heeft Smitshoek zich prima hersteld van de nederlaag van afgelopen zaterdag bij Poortugaal. Jodan Boys uit Gouda werd in de derde ronde van de BetCity Cup met 5-1 verslagen.

De gasten begonnen furieus. In een moordend tempo met veel druk over het hele veld probeerden de Gouwenaars Smitshoek te overrompelen en dat lukte ook want na 8 minuut was het 0-1.
Dat tempo was echter door niet vol te houden, nog voor rust stelde Smitshoek orde op zaken en werd het door doelpunten van Quentin van der Ent en Ilano Silva Timas 2-1.

In de tweede helft liepen de Oranje-Zwarten uit naar 5-1 (2x Silva Timas, 1x Van der Ent). Trainer Edwin de Koning gunde diverse talenten speelminuten; Yannick Langerhuizen, Divano Hoks, Cem Okay en Nano Tokromo mochten het laten zien. Ze lieten allemaal een goede indruk achter.