Barendrechts Dagblad | Meer dan 1,5 miljoen kijkers Masked Singer

Meer dan 1,5 miljoen kijkers Masked Singer

mainImage

The Masked Singer blijft kijkers trekken op de vrijdagavond. Meer dan 1,5 miljoen mensen zagen de show, waarmee het RTL 4-programma het op een na best bekeken programma van de dag was. Dat blijkt uit cijfers van Stichting KijkOnderzoek. Ook vorige week trok het uit Zuid-Korea overgewaaide programma al meer dan 1,5 miljoen kijkers, de twee weken ervoor waren het er net iets minder.

De eerste aflevering van André Rieu Welcome to my World, waarin de orkestleider wordt gevolgd op zijn wereldtournee, trok 880.000 kijkers. Daarmee was de show, uitgezonden op NPO 2, goed voor een elfde positie in de kijkcijferlijst. Decor van het AVROTROS-programma was Maastricht, waar Rieu met zijn orkest toeleeft naar de zomerconcerten.

Flikken Rotterdam, dat voorafgaand aan het programma over Rieu op NPO 2 werd uitgezonden, behaalde met ruim 1,1 miljoen kijkers een vijfde positie op de kijkcijferlijst. Het programma na Rieu, Pubquiz van Omroep MAX, trok 744.000 kijkers. Dat was goed voor een dertiende positie.

Het best bekeken programma van de dag was het NOS Journaal van 20.00 uur, met meer dan 1,8 miljoen kijkers.


Door: ANP | Foto: ANP