Barendrechts Dagblad | KNVB-bekerfinales op sportpark De Bongerd

KNVB-bekerfinales op sportpark De Bongerd

mainImage
Afbeelding is niet meer beschikbaar

Sportpark De Bongerd is op zaterdag 1 juni het decor voor de KNVB-bekerfinales voor het district West II. Op die zaterdag 1 juni worden op de accommodatie van BVV Barendrecht alle districtsbekerfinales gehouden. De amateurteams uit district West II die de finales van de regionale districtsbeker hebben bereikt, mogen bij BVV Barendrecht strijden om de KNVB beker. Ongetwijfeld vormt dit voor de deelnemende spelers een hoogtepunt van het seizoen 2018/’19. Het complete programma voor de finaledag vindt u hier.

De bekerfinaledagen van de KNVB West II zijn jaarlijks een groot voetbalfeest, waarop jong en oud geniet van het moois dat voetbal te bieden heeft. Uiteraard is iedere voetballiefhebber van harte welkom op zaterdag 1 juni 2019 bij BVV Barendrecht. De toegang is gratis.

Het toernooi om de KNVB-beker is georganiseerd door de nationale voetbalbond KNVB. Het toernooi is de oudste nog bestaande voetbalcompetitie van Nederland. Er zullen op 1 juni in totaal 48 andere bekerfinales worden gespeeld. De eerste bekerfinales vangen aan om 10.00 uur en voor de laatste bekerfinales klinkt om 16.15 uur het beginsignaal.

De bekerfinale van de standaard mannen (FC ‘s-Gravenzande 1 – Ter Leede 1) wordt al eerder afgewerkt. Dat duel wordt op donderdag 30 mei gespeeld bij Vredenburch in Rijswijk en vangt aan om 14.30 uur.


Foto: Digitaal Dagblad