Politie-inval in woning voetballer Jetro Willems in Barendrecht

3 April 2023, 21:34 uur
Lokaal
mainImage
Google Maps

In de woning van de bekende voetballer Jetro Willems aan de Noordersingel in Barendrecht is maandagochtend een politie-inval geweest. De speler van sinds kort FC Groningen (en vroeger onder meer Sparta en PSV) was niet in de villa aanwezig. De politie heeft wel een 28-jarige Rotterdammer en een 22-jarige Dordtenaar aangehouden. Tevens zijn er twee vuurwapens in beslag genomen.
 
Het is onduidelijk of de 29-jarige Willems - die in Rotterdam-Zuid opgroeide - nog op dit adres woont, omdat hij in dienst is van de Groningse voetbalclub in de eredivisie. Het is dus ook onduidelijk of hij iets te maken heeft met de vuurwapens in zijn woning.
 
Wel heeft de ex-international nog een bedrijf op dit Barendrechtse adres, te weten Jetro Willems Clothing BV. Hiermee is Jetro Willems actief in de branche Vervaardiging van overige bovenkleding.
 
Een woordvoerder van de politie Rotterdam wilde maandagavond niet veel kwijt. Het zou mogelijk om een lopend onderzoek gaan.

Jetro Willems en FC Groningen hebben kortgeleden aangifte gedaan bij de politie naar aanleiding van de klap die die de speler kreeg van een Groningen-supporter tijdens de wedstrijd FC Groningen-SC Heerenveen. Voor de telvisiecamera's liet Willem toen weten 'niet bang geweest te zijn, omdat hij van Rotterdam-Zuid komt'.