Jarige Stichting Present trakteert

mainImage
Jarige Stichting Present trakteert

Wie jarig is, trakteert. En dat is wat de 10-jarige Stichting Present Barendrecht vorige week deed. Op woensdag en donderdag trokken Present teams er tijdens een speciale Bedrijven BL!tz Actie op uit om de partners en sponsoren uit het bedrijfsleven in het zonnetje te zetten. Veel van de honderden projecten die in de afgelopen 10 jaren door groepen vrijwilligers zijn uitgevoerd, hadden nooit gedaan kunnen worden zonder de welwillende medewerking van het lokale bedrijfsleven.

Sommige ondernemers geven steun in de vorm van financiën, andere dragen bij met materialen, raad en daad. Ruim 50 lokale bedrijven werden verrast met de exclusieve Oorkonde ‘Maatschappelijk Betrokken Onderneming’. De reacties op dit gebaar van Present liepen uiteen van blij verrast tot ontroerd en de ondernemers gaven zonder uitzondering aan ook in de toekomst graag te willen blijven bijdragen aan het mooie, lokale werk van Present.

Stichting Present is een non profit organisatie die, gesteund door giften van fondsen en bijdragen van lokale organisaties en ondernemingen, bruggen slaat tussen groepen vrijwilligers die iets te bieden hebben en plaatsgenoten die daarmee geholpen zijn.  Nut en noodzaak van alle Present projecten wordt door maatschappelijke organisaties getoetst. Meer weten? Neem gerust contact op met coördinator Pia van Dalen via info@presentbarendrecht.nl of 06-11333830.

Foto: Angelique Suijkerbuijk en Corrie Cocks  van de Rabobank Ridderkerk Midden-IJsselmonde nemen de oorkonde in ontvangst


Foto: Digitaal Dagblad