Huijgen Makelaardij: persoonlijk en professioneel

mainImage
Huijgen Makelaardij: persoonlijk en professioneel

Huijgen Makelaardij zit nu, bijna tien jaar na de oprichting, alweer twee jaar gevestigd op de Middenbaan. Het kantoor is een verlengde van de identiteit én werkwijze: toegankelijk, persoonlijk en professioneel. Met een strakke inrichting, waarbij de deuren van het pand op mooie dagen open staan, is iedereen die op zoek is naar een geschikte woning altijd welkom.

Marien Huijgen is sinds 2009 actief als makelaar-ondernemer en heeft in deze periode heel verschillende huizenmarkten meegemaakt. Dat hij midden in de crisis is begonnen, en daarmee de andere kant van de medaille kent, heeft Huijgen Makelaardij naar eigen zeggen gemaakt tot wat het vandaag de dag is. Een professioneel makelaarskantoor met een stevige positie in de markt, maar met beide benen op de grond.

Huijgen Makelaardij bemiddelt bij de verkoop van kleine appartementen tot en met grote vrijstaande villa’s. ‘’Logisch’’, aldus NVM-makelaar Marien Huijgen. ''Wij willen iedere klant het werk uit handen nemen en voor iedere klant willen wij het beste resultaat behalen.’’ Wat Huijgen Makelaardij onderscheidt van andere makelaars? De klantgerichtheid. Maandag tot en met zaterdag is het kantoor aan de Middenbaan 55A geopend, maar ook buiten openingstijden zijn zij bereikbaar. Iets dat volgens de heer Huijgen eigenlijk wel noodzakelijk is in dit vakgebied. ,,Hier geldt geen 9-tot-5-mentaliteit. De makelaardij gaat altijd door; zowel de klanten als de markt, dus wij uiteraard ook.’’

Op de regionale markt - Barendrecht, Heerjansdam, Rhoon - is Huijgen Makelaardij een belangrijke speler. De persoonlijke benadering en de kleinschaligheid zorgen ervoor dat iedere klant direct, vlot en professioneel geholpen wordt. Huijgen: “Wij bemiddelen bij zowel aankoop als verkoop van woningen, en wij kunnen een (NWWI-gevalideerd) taxatierapport van uw woning leveren. Ik hoop u graag te ontmoeten.’’

Het aanbod is te zien www.huijgenmakelaardij.nl. Geïnteresseerden kunnen bellen naar 0180-617191, mailen naar info@huijgenmakelaardij.nl of binnenlopen bij het kantoor aan de Middenbaan 55A te Barendrecht voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.


| Foto: Digitaal Dagblad