Sport
mainImage
Orange Pictures
Directeur Jan de Jong

Feyenoord heeft weer een nederlaag moeten incasseren. De ploeg van trainer Giovanni van Bronckhorst ging diep in de blessuretijd onderuit bij FC Utrecht: 3-2. Timo Letschert kopte de winnende treffer binnen toen de vier toegevoegde minuten al waren verstreken.

Feyenoord verloor daardoor ook de derde plaats in de eredivisie. AZ, dat zaterdag al met 1-0 won van FC Groningen, heeft nu drie punten meer.

De Rotterdammers kwamen in De Galgenwaard met 2-0 achter te staan. Urby Emanuelson opende de score uit een vrije trap, Sander van de Streek verdubbelde de voorsprong van de thuisclub na een uur spelen. Met de aanvankelijk gepasseerde Steven Berghuis als invaller knokte Feyenoord zich echter terug door doelpunten van Sam Larsson en Robin van Persie. In de laatste seconden pakte Utrecht toch nog de winst.