Slot genoot met name aan einde van succesvol debuut op Anfield

25 August 2024, 21:27 uur
Sport
mainImage
ANP

Liverpool-trainer Arne Slot genoot met name tegen het einde van het gewonnen competitieduel met Brentford (2-0) van zijn eerste optreden op Anfield. "Dan heb je het gevoel dat de overwinning binnen is, al weet je het nooit zeker. Maar het leek er wel op dat de tegenstander niet meer de kracht had ons pijn te doen. Door onze vele passes kregen zij het fysiek steeds moeilijker", zei de Nederlander tegen Viaplay.

Slot was vooral over de eerste helft meer tevreden dan tijdens zijn debuut vorige week, in het uitduel met Ipswich Town (0-2). "We hadden meer controle en werden een aantal keer dreigend, al was dat niet zo extreem als in de tweede helft. Dat kwam ook doordat we in eerste helft veel investeerden in passes en ze het daardoor steeds moeilijker kregen. Wij lieten het na nog extra goals te maken. We waren behoorlijk dominant."

De tienduizenden Liverpool-fans zongen Slot in zijn eerste thuisduel al toe, maar de van Feyenoord overgekomen trainer verwacht op Anfield nog meer mooie dingen mee te maken. "Dit was al bijzonder, maar we hebben nog heel veel wedstrijden te gaan die hopelijk nog veel bijzonderder gaan worden."

 


Door: ANP