Rob van den Eijnden lid van verdienste

4 August 2019, 18:16 uur
Sport
mainImage
BVV Barendrecht
Rob van den Eijnden.

Het bestuur van de voetbalvereniging Barendrecht heeft zaterdagmiddag na de oefenwedstrijd tegen Smitshoek Rob van den Eijnden benoemd tot lid van verdienste. De Barendrechter was liefst zestien jaar (mede-)verantwoordelijk voor het technisch beleid rond het eerste elftal van de derde divisionist. Van den Eijnden maakte vele hoogtepunten mee met onder meer de winst van de landelijke amateurbeker en een hoofdklassetitel, maar ook een degradatie in het afgelopen seizoen.

Van den Eijnden gaf in zijn toespraak duidelijk aan dat er geen ruzie is geweest die ten grondslag heeft gelegen aan zijn besluit om te stoppen. Eerder liet hij wel weten het gemopper beu te zijn. Van den Eijnden loofde zijn samenwerking met de trainers Jack van den Berg en Adrie Poldervaart. Daarop keek hij met veel plezier terug. De oud-speler van Spartaan’20 (en zoon van de legendarische voorzitter Frans van den Eijnden) wil mogelijk op incidentele basis wat scoutingswerkzaamheden voor Barendrecht blijven doen.
 
Het bestuur van de voetbalclub en van de Stichting Amateurvoetbal Barendrecht, die de belangen rondom het eerste elftal behartigt, bedankten Rob van den Eijnden voor zijn inzet en het uitstekende werk dat heeft verricht.