2 April 2024, 21:59 uur
Sport
mainImage
ANP

PSV heeft zich in de uitwedstrijd bij Excelsior hersteld van de eerste nederlaag van zaterdag bij NEC in de Eredivisie. De koploper zegevierde met 2-0 in Rotterdam, met dank aan twee treffers binnen vijf minuten na rust.

PSV staat weer 10 punten los van Feyenoord. De nummer 2 van de ranglijst heeft voor donderdag nog wel een uitduel met nummer laatst FC Volendam op het programma staan.

Mauro Júnior, de vervanger van de geblesseerde Jerdy Schouten, opende in de 58e minuut de score (0-1). Johan Bakayoko tekende in de 62e minuut voor het tweede doelpunt van de lijstaanvoerder uit Eindhoven. De Kralingse ploeg van trainer Marinus Dijkhuizen weerde zich kranig, maar kon zelf aanvallend te weinig afdwingen om na de achterstand terug te komen.