Officiële opening nieuwe padelbanen LTC Hoogvliet

2 April 2024, 10:31 uur
Sport
mainImage
LTC Hoogvliet

TC Hoogvliet nodigt de pers en het publiek uit voor de feestelijke opening van vier gloednieuwe padelbanen op 20 april. Deze nieuwe faciliteiten, gelegen in de prachtige natuur naast het Ruigeplaatbos, zijn een belangrijke aanwinst voor de sportgemeenschap in Hoogvliet en de omliggende regio.

Innovatie in sport: Padelbanen arriveren in Hoogvliet

Met trots presenteert LTC Hoogvliet als eerste in de regio haar nieuwe faciliteit, die tegemoetkomt aan de groeiende vraag naar padel, een dynamische sport die wereldwijd aan populariteit wint. De banen zijn reeds beschikbaar voor reserveringen via het Meet and Play-platform, vooruitlopend op de officiële lancering.

Officiële opening: Een dag vol activiteiten

De officiële opening belooft een spektakel te worden, met als hoogtepunt de ceremoniële handeling door wethouder Dhr. Achbar. Aansluitend zal Eredivisie padelspeler Uriël Maarsen het publiek trakteren op een demonstratiewedstrijd. Bezoekers krijgen bovendien de kans om via een gratis clinic kennis te maken met padel en kunnen de sport zelf uitproberen met door de club verstrekte rackets en ballen. Let wel op! Vol isvol. Verliefd geworden op de sport? Er is een sportstand aanwezig waar je direct een eigen racket kunt aanschaffen tegen een aantrekkelijke prijs.