Feyenoord laat Vente definitief naar Roda JC gaan

4 August 2021, 20:45 uur
Sport
mainImage
OrangePictures

Feyenoord laat Dylan Vente naar Roda JC vertrekken. De 22-jarige aanvaller maakt per direct de overstap naar Roda JC, waarvoor hij de tweede helft van vorig seizoen al op huurbasis speelde en waar hij een contract voor twee seizoenen ondertekent. Vente had nog een verbintenis tot de zomer van 2022 in De Kuip.

"Na een aantal keer verhuurd te zijn geweest, voelt dit voor mij als de juiste stap", zegt Vente, die in jeugdelftallen van de Rotterdammers speelde en in seizoen 2017-2018 debuteerde in het eerste elftal van Feyenoord. De afgelopen seizoenen kwam hij op huurbasis uit voor RKC Waalwijk en Roda JC.

"De afgelopen maanden hebben wij ervaren dat Dylan van absolute meerwaarde is voor Roda JC", zegt technisch directeur Jeffrey van As van de Limburgers. "Met zijn werklust, neusje voor de goal en oog voor zijn medespelers was hij enorm belangrijk voor de ploeg. Dylan heeft het dan ook uitstekend naar zijn zin gehad in Kerkrade. Wij zijn verheugd dat Dylan ervoor kiest om zijn carrière te vervolgen bij Roda JC."