15 September 2019, 16:39 uur
Sport
mainImage
ANP

Feyenoord heeft de tweede zege op rij geboekt in de eredivisie. De ploeg van trainer Jaap Stam versloeg ADO Den Haag met 3-2. De thuisclub trok de wedstrijd in het eerste half uur naar zich toe met drie doelpunten, maar gaf de winst in de slotfase met twee eigen goals nog bijna uit handen.

Rick Karsdorp opende na 5 minuten de score uit een strafschop, Luciano Narsingh maakte er even later 2-0 van, na geklungel van de onzekere ADO-doelman Mike Havekotte. Leroy Fer scoorde in de 33e minuut ook uit een penalty. In het laatste kwartier werkten Edgar Ié en Renato Tapia de bal in eigen doel, waardoor het zowaar nog even spannend werd in De Kuip.

Bij Feyenoord maakten Nicolai Jørgensen en Jens Toornstra als invallers hun rentree. De ploeg van Stam begint de groepsfase van de Europa League donderdag tegen Rangers.