Feyenoord en Slavia Praag scoren beide driemaal in De Kuip

7 April 2022, 20:58 uur
ANP

Feyenoord heeft geen afstand kunnen nemen van Slavia Praag in het eerste duel van de kwartfinales van de Conference League. De ploeg van trainer Arne Slot bleef in een uitverkochte Kuip steken op een gelijkspel (3-3). Beide ploegen ontmoeten elkaar volgende week in de hoofdstad van Tsjechië voor de return.

Orkun Kökçü leek Feyenoord in de 86e minuut met een treffer de winst te bezorgen (3-2), maar Ibrahim Traoré maakte diep in blessuretijd gelijk. Luis Sinisterra schoot Feyenoord in de 10e minuut met zijn negende treffer in de Conference League op voorsprong. Kökçü was even later dicht bij de 2-0, maar raakte de lat.

Slavia Praag kwam in de 41e minuut op gelijke hoogte. Peter Olayinka scoorde, terwijl zijn ploeggenoot Yira Sor hinderlijk buitenspel leek te staan. In de kwartfinales van de Conference League is er geen videoscheidsrechter om dat nog eens rustig te bekijken.

Sor schoot Slavia Praag in de 67e minuut op voorsprong. Marcos Senesi maakte in de 74e minuut gelijk voor Feyenoord, waarna Kökçü in de slotfase voor de winst leek te zorgen. De 3-3 van Traoré viel in de 95e minuut.