Feyenoord bevestigt vertrek Danilo naar Rangers FC

28 July 2023, 14:51 uur
Sport
mainImage
ANP

Feyenoord heeft het vertrek van Danilo naar Rangers FC bevestigd. De Braziliaanse aanvaller tekent volgens de club uit Rotterdam snel een meerjarig contract bij de Schotse club.

Danilo stond nog tot medio 2026 bij de kampioen van Nederland onder contract. Hij kwam vorig jaar transfervrij over van Ajax, waar hij vooral in het beloftenteam speelde. Rangers betaalt naar verluidt maximaal 6 miljoen euro voor de 24-jarige spits.

"Toen ik afgelopen zomer naar Feyenoord kwam, had ik me niet kunnen voorstellen dat het zo'n bijzonder jaar zou worden", zegt Danilo op de website van Feyenoord. "Ik ben de club en de supporters ontzettend dankbaar dat ze mij meteen in de armen hebben gesloten. Ik heb iedere wedstrijd mijn best gedaan om die waardering terug te betalen. Ik ben er trots op dat ik mijn bijdrage heb kunnen leveren aan het landskampioenschap en dat ik onderdeel heb mogen uitmaken van een fantastisch team aan spelers en stafleden. Deze mooie ervaring in het shirt van Feyenoord neem ik voor altijd met mij mee."

Danilo maakte afgelopen seizoen 14 doelpunten in 48 duels voor Feyenoord.

 


Door: ANP