Barendrechts Dagblad | 'Fer tekent bij, Botteghin is nog niet akkoord'
mainImage

'Fer tekent bij, Botteghin is nog niet akkoord'

Leroy Fer.
29 juni 2020, 21:31 uur
Sport

Leroy Fer speelt ook het komende seizoen voor Feyenoord. Volgens VI en AD heeft de 30-jarige middenvelder een akkoord bereikt over een nieuwe verbintenis in De Kuip.

Een woordvoerder van de Rotterdamse club kon maandagavond de contractverlenging nog niet bevestigen. "We zijn met hem een lange tijd in gesprek en dan komt er een moment dat er een beslissing valt, maar nu valt er nog niks te melden", liet hij weten. De zaakwaarnemer van Fer was niet bereikbaar voor een reactie.

Fer keerde vorig jaar terug bij Feyenoord, de club waar hij in het seizoen 2007-2008 debuteerde. Na zijn vertrek in 2012 speelde de 11-voudige international bij FC Twente, Norwich City, Queens Park Rangers en Swansea City. Fer was in het afgelopen seizoen in 23 eredivisiewedstrijden van Feyenoord actief.

Verdediger Eric Botteghin heeft in Rotterdam-Zuid volgens eerder genoemde media nog geen overeenstemming bereikt over een nieuw contract. De 32-jarige Braziliaan is transfervrij na vijf seizoenen bij Feyenoord te hebben gespeeld. Mogelijk vertrekt hij deze zomer uit De Kuip.


Door: ANP