Einde seizoen voor Feyenoord-doelman Bijlow

16 March 2022, 13:50 uur
Sport
mainImage
ANP

Justin Bijlow komt dit seizoen niet meer in actie. De 24-jarige keeper moet een operatie aan zijn voet ondergaan.

Bijlow kwam afgelopen donderdag met klachten uit de Conference League-wedstrijd tegen Partizan Belgrado, en miste daardoor dit weekeinde al de competitiewedstrijd tegen PEC Zwolle. Hij werd in Zwolle vervangen door Ofir Marciano. Feyenoord staat derde in de Eredivisie.

Donderdag kunnen de Rotterdammers zich ten koste van Partizan plaatsen voor de kwartfinales van de Conference League. De eerste wedstrijd in Servië werd al met 5-2 gewonnen. Zondag speelt Feyenoord in de competitie uit tegen koploper Ajax.

Bijlow heeft tot nog toe zes interlands achter zijn naam staan. Hij maakte in september van vorig jaar zijn debuut in de WK-kwalificatiewedstrijd tegen Noorwegen. Oranje komt eind maart weer in actie, tegen Denemarken en Duitsland. Bondscoach Louis van Gaal had Bijlow opgenomen in zijn voorlopige selectie voor de twee oefenduels. Vrijdag maakt Van Gaal zijn definitieve selectie bekend. Ook Joël Drommel (PSV), Mark Flekken (SC Freiburg) en Tim Krul (Norwich City) maakten deel uit van de voorlopige selectie.


Door: ANP