mainImage

Bariton Ernst Daniel Smid op CHIO

Afbeelding is niet meer beschikbaar
27 mei 2018, 17:29 uur
Sport

De bekende bariton Ernst Daniel Smid zal dit jaar tezamen met directeur sportief dressuur Laurens van Lieren live commentaar verzorgen tijdens de CDIO 5* InterChem Grand Prix Kür op Muziek van het CHIO Rotterdam op zaterdagavond 23 juni. Ernst Daniel Smid verleent zijn medewerking o.a. om aandacht te krijgen voor de Stichting Pijn bij Kanker waarvoor hij ambassadeur is. De InterChem Kür op Muziek is tevens de ontknoping van de FEI Nations Cup dressuur.

"Dit is geheel nieuw binnen de dressuursport. Met deze co-presentatie van Laurens en dit muzikaal fenomeen verwachten wij dat onze InterChem Grand Prix Kür op Muziek nog aantrekkelijker voor het publiek wordt," zegt Jan de Mooij, algemeen directeur van het CHIO Rotterdam. "Daarnaast vinden wij de Stichting Pijn bij Kanker een goed initiatief dat wij graag een warm hart toedragen."

"Ik vind de paardensport machtig mooi om te zien en er zijn weinig sporten die de combinatie met muziek maken, terwijl de sport daar juist eleganter en interessanter van wordt," aldus Ernst Daniel Smid. "Daaraan lever ik graag mijn bijdrage!"

 

 


Foto: Digitaal Dagblad