Barendrecht: voor tiende keer zonder zege

Sport
mainImage
BVV Barendrecht
Jack van den Berg.

Barendrecht heeft vanmiddag voor de tiende keer op rij niet gewonnen. De ploeg van de arme trainer Jack van den Berg verloor met 3-0 bij IJsselmeervogels dat door de zege ten minste voor één dag de koploper van de Tweede Divisie is. Maikel de Harder bracht IJsselmeervogels in de zevende minuut op 1-0 voorsprong. Hij kon de bal binnenschieten na knullig verdedigen van de bezoekers. Barendrecht zette hier kansen voor Max van Dijk en Delano Á Cohen tegenover.
De Harder speelde in de tweede helft opnieuw een belangrijke rol, want hij was ook de aangever bij de tweede treffer. Die kwam in de 73e minuut op naam van Danny van den Meiracker. De Harder maakte in de slotfase zijn tweede en Vogels derde treffer en daardoor werd het 3-0.