Barendrecht oefent dinsdag tegen Dongen

11 August 2019, 17:18 uur
Sport
mainImage
BVV Barendrecht/Cees Bakker
Jack van den Berg.

Het eerste elftal van BVV Barendrecht komt dinsdagavond nog één keer in oefenverband in actie voordat het seizoen officieel begint. VV Dongen is dinsdag de tegenstander van de rood/witten, om 20.00 uur op sportpark De Bongerd.

Barendrecht 1 begon half juli aan de voorbereiding op het nieuwe seizoen. Na de degradatie uit de Tweede Divisie komen de rood/witten in de komende voetbaljaargang uit in de Derde Divisie zaterdag. De eerste drie oefenduels tegen ASWH (0-1), Jong FC Groningen (1-3) en het Westlands Elftal (1-4) gingen verloren. Daarna volgde een zege op dorpsgenoot Smitshoek (2-1) en een gelijkspel tegen VC Vlissingen (1-1).

Na het laatste oefenduel staat zaterdag 17 augustus de eerste officiële wedstrijd op het programma. In de eerste (voor)ronde van de betaalde KNVB-beker spelen de rood/witten in eigen huis tegen zondag-eersteklasser Wittenhorst (14.30 uur). Een week later begint de competitie in de Derde Divisie: dan gaat het Barendrecht van trainer Jack van den Berg op bezoek bij promovendus Sparta Nijkerk, aftrap 15.00 uur.