mainImage

Uitnodiging themabijeenkomsten: Praat mee over programma '22-'26

9 juni 2022, 19:52 uur
Lokaal

De komende vier jaar zet het nieuwe college van burgemeester en wethouders de schouders onder het besturen van Barendrecht. Daarbij willen zij de kracht van de vitale Barendrechtse samenleving benutten. Samen met bewoners, ondernemers en overige belanghebbenden bepalen zij hun koers. Daarom wil het college graag met hen in gesprek over Barendrecht op weg naar 2026.

Betrokken inwoners, maatschappelijk partners en ondernemers met visie, plannen en ideeën om Barendrecht de komende jaren beter te maken zijn van harte uitgenodigd voor de volgende bijeenkomsten:

Alle bijeenkomsten vinden plaats van 17.00 tot 20.00 uur.

22 juni

Sessie 1: Thema Afval, buitenruimte, groen/duurzaamheid/klimaat/energie

Locatie: n.t.b.

29 juni

Sessie 2: Thema Wonen en veiligheid

Locatie:  Loods 38 naast Café Clementine, Handelscentrum ZHZ 6

30 juni

Sessie 3: Thema Welzijn, zorg, onderwijs, sport en cultuur

Locatie:  VV Smitshoek, Smithoeksebaan 25

6 juli

Sessie 4: Thema Ondernemen, economie, verkeer en mobiliteit

Locatie: Café De Drie Geboden, Havenhoofd 19

Aanmelden
Aanmelden voor één of meer bijeenkomst(en) kan via e-mailadres [email protected] Na aanmelding kunt u op elk moment binnenlopen. Er wordt gezorgd voor een maaltijdbuffet.

 

Vriendelijk wordt verzocht u uiterlijk tot drie dagen voorafgaand aan de door u gekozen bijeenkomst(en) aan te melden. Wilt u per bijeenkomst s.v.p. aangeven met hoeveel personen u komt?

 

Samen op weg naar Barendrecht 2026
Tijdens de bijeenkomsten gaat u met elkaar in gesprek aan thematafels. Hierbij zijn gespreksleiders aanwezig. Dit zijn vakcollega’s uit de organisatie die deskundig zijn op het betreffende thema. U krijgt ook de mogelijkheid om schriftelijk een reactie te geven door middel van het invullen van wensen-/ideeënkaarten. Uw inbreng wordt meegenomen in het Programma Barendrecht 2026.

Lukt het u niet bij deze bijeenkomst(en) aanwezig te zijn? Dan kunt u uw ideeën, suggesties en aandachtspunten mailen naar [email protected]

Actuele informatie over de bijeenkomsten vindt u op www.barendrecht.nl/opwegnaar2026

 


Foto: Gemeente Barendrecht