mainImage

Stanley Husen en Jesper van den Bosch twijfelgevallen bij BVV

Stanley Husen.
23 september 2022, 11:33 uur
Lokaal

Na het gelijke spel thuis tegen ASWH staat zaterdagmiddag het spannende uitduel tegen de huidige nummer 2, DOVO, op het programma. DOVO kent een sterk begin van deze competitie, nadat het vorig seizoen met veel moeite in de 3e divisie is gebleven. Tot afgelopen zaterdag was DOVO zelfs koploper. Echter door een 2-1 nederlaag tegen het gepromoveerde Rijnvogels werd de koppositie overgedaan aan buurman GVVV.

Het verschil tussen Barendrecht en DOVO is slechts twee punten. Het is dus een zeer belangrijke wedstrijd om in de kopgroep te blijven. Trainer van DOVO is Florian Wolf en het team heeft onder andere Nick de Bondt in de gelederen, eerder uitkomend voor onder meer BVO- club AZ en De Treffers. DOVO speelde afgelopen dinsdag nog de 2e voorronde voor de KNVB beker en ging ternauwernood met 0-1 ten onder tegen 2e divisionist vv Spakenburg.

Barendrecht speelt dit seizoen nog enigszins wisselvallig. Na een overwinning op Excelsior’31 in de slotminuut, werd vv Hoek met 1-5 op eigen veld volledig aan de kant gezet. Hierop volgde een thuisnederlaag tegen het tot nu toe goed presterende SteDoCo en werd weer gewonnen bij VVOG. De uitwedstrijd bij Sparta Nijkerk werd ongelukkig met 2-1 verloren. Tegen ASWH speelde zeker het derby-gevoel mee, maar ondanks een overwicht in de 1e helft bleef het team van trainer Leen van Steensel steken op 1-1.

Bij Barendrecht ontbreekt in ieder geval de geopereerde Sam van de Kreeke en zullen Stanley Husen en Jesper van den Bosch twijfelgevallen zijn.

 


Foto: Orange Pictures