Smitshoek pakt eerste zege en haalt uit tegen Quick: 4-0

21 September 2024, 18:41 uur
Lokaal
Digitaal Dagblad

Smitshoek heeft de eerste overwinning binnen. Op eigen veld versloeg de ploeg van trainer Edwin de Koning zaterdag de Hagenaars met 4-0. Smitshoek opende voor rust de score. De overige treffers vielen pas in de slotfase. De thuisclub miste Mario Bilate en Sam van der Kreeke wegens blessures. De score werd in de eerste helft geopend door Quinten van der Ent: 1-0.

In de tweede helft speelde Smitshoek beter dan voor rust. In de slotfase leverde dat overwicht nog doelpunten op van de ingevallen Nino Urban, opnieuw Quinten van der Ent en Damian van den Oever. Met twee doelpunten was Quinten van der Ent de man van de wedstrijd. Smitshoek heeft nu met vier punten uit zes wedstrijden de laatste plaats verlaten.