Smitshoek overtuigend langs DUNO uit Doorwerth

18 September 2021, 18:57 uur
Lokaal
John van Neuren

Smitshoek heeft zaterdagmiddag op eigen veld een overtuigende 3-0 overwinning behaald op DUNO uit Doorwerth. De thuisclub was heer en meester. Na 15 minuten opende Luigi Bruins uit een vrije trap de score. De middenvelder verraste DUNO-doelman Patrick ter Mate. Die rekende op een voorzet, maar Bruins schoot direct op doel: 1-0. Nog voor rust vergrootte Joey Klein, die in de spits de voorkeur krijgt boven Guyon Fernandez, de voorsprong naar 2-0.

Fernandez kwam in de tweede helft in het veld. De oud-speler van onder meer Feyenoord en Excelsior mocht alleen op de doelman van DUNO afgaan en schoot de bal door zijn benen in het doel: 3-0. Smitshoek was in de tweede helft veel beter dan de bezoekers. De ploeg van trainer Edwin de Koning verzuimde alleen om de overwinning nog meer glans te geven.