Smitshoek geeft in blessuretijd zege op Blauw Geel'38 uit handen

7 September 2024, 18:46 uur
Lokaal
Digitaal Dagblad

Smitshoek heeft zaterdag verzuimd om de eerste overwinning te behalen. Tegen kampioenskandidaat Blauw Geel'38 stond de ploeg van trainer Edwin de Koning tot ver in blessuretijd met 1-0 voor. Invaller Quinten van der Ent had zijn elftal na 75 minuten aan een 1-0 voorsprong geholpen, maar uit de laatste aanval scoorden de gasten toch nog de 1-1. Robin Voets scoorde uit een voorzet van Hicham Haouat. Zuur voor de thuisclub, die na de treffer van Van der Ent op 2-0 had kunnen komen.

Smitshoek stak veel energie in de wedstrijd. Met Tim Eekman als centrale verdediger, Jochem van den Biggelaar op het middenveld en Mario Bilate in de spits is de Barendrechtse promovendus veel stabieler. De eerlijkheid gebiedt wel te zeggen dat de gasten uit Veghel meer balbezit hadden, maar daar maalde bij Smitshoek niemand om. Op het moment dat de thuisclub dacht de drie punten in de zak te hebben, ging het toch nog mis. Een schrale troost is dat Smitshoek zich deze keer zwel meer kon meter met de tegenstander. Volgende week moet de ploeg van trainer Edwin de Koning naar FC Lisse en dat wordt opnieuw een flinke opgave.