Smitshoek en Spijkenisse blijven op 1-1 steken

10 October 2020, 20:06 uur
Lokaal
mainImage
Digitaal Dagblad / Rene Dons

Smitshoek en Spijkenisse kwamen zaterdagmiddag in de hoofdklasse A niet verder dan een 1-1 gelijkspel. Na een eerste helft waarin de bezoekers het beste van het spel hadden, nam Smitshoek na rust meer het initiatief.

De Barendrechters, met good old Thijs Oomsen weer in het centrum van de verdediging, kwamen in de 68e minuut op een 1-0 voorsprong door spits Gyon Fernandez. Tien minuten voor tijd bracht een invaller aan Spijkenisse-kant, Michael van Dommelen, de stand weer in evenwicht: 1-1.

Enkele minuten voor tijd leek Smitshoek door een fraaie kopbal van Leroy Resodihardjo de winst in eigen huis te houden, maar de Spijkenisser doelman Bryce Groenenboom wist dit met een katachtige reactie te voorkomen. Smitshoek heeft nu vier punten uit zes wedstrijden.