Schamel puntje voor BVV Barendrecht tegen Sparta Nijkerk

12 September 2020, 17:55 uur
Lokaal

BVV Barendrecht heeft een schamel puntje overgehouden aan de wedstrijd tegen Sparta Nijkerk. In Barendrecht was de eerste kans al direct raak. Jesse van Nieuwkerk bracht Sparta Nijkerk op een 0-1 voorsprong. Gedurende de eerste helft had Sparta Nijkerk het betere spel. Na de rust kon 'titelfavoriet' Barendrecht meer uitrichten. In de 53ste minuut kwam het dan ook gelijk. Ugur Altintas wist in de korte hoek doel te treffen.

Kort hierna werd een treffer van Peter de Lange afgekeurd en ook een treffer van Sparta Nijkerk werd geannuleerd wegens buitenspel. Een beter Barendrecht rook toen de overwinning maar Bakour en Eekman wisten vlak voor tijd de winnende treffer niet meer binnen te werken. Voor Barendrecht was dit al het tweede gelijkspel in de twee wedstrijden.

Ter nagedachtenis aan Ton van Iperen werd voorafgaand aan de wedstrijd Barendrecht – Sparta Nijkerk een minuut stilte in acht genomen. De uitvaart van dit buitengewoon aimabele ex-bestuurslid zal in besloten kring plaatsvinden.