mainImage

Poging om winnaar Oudejaarstrekking 2021 in Barendrecht te vinden

23 november 2022, 16:00 uur
Lokaal

Een opvallend bestickerde MINI met dak-megafoon reed woensdag door de wijken van Barendrecht. De MINI werd rondgereden door Henk Ketting, eigenaar van de Primera aan de Middenbaan 54 in Barendrecht, samen met zijn vrouw Krista. Vanuit de gloednieuwe auto riepen zij stadsgenoten op nog één keer extra goed in hun keukenlaatjes of in hun portemonnee te kijken. Want hierin zit wellicht nog een winnend Oudejaarslot van de Oudejaarstrekking 2021.

Nog een paar weken om de prijs op te halen

In de winkel is vorig jaar een winnend Oudejaarslot verkocht dat recht geeft op de waarde van een ½ elektrische MINI, want spelend met een ½ Oudejaarslot. Maar tot nu toe heeft de winnaar zich nog steeds niet gemeld. De eigenaar van het winnende Oudejaarslot heeft tot 31 december 2022, 23.59 uur, de tijd om zijn of haar prijs, een bedrag van 15.111 euro, te verzilveren.

‘Meld je alsjeblieft!’

Tijdens de Oudejaarstrekking in 2021 gaf Staatsloterij niet alleen geldprijzen, maar ook 200 elektrische MINI’s weg. Helaas heeft een aantal prijswinnaars zich nog niet gemeld. Zo ook in Barendrecht, waar een prachtig geldbedrag al een jaar wacht op een winnaar. Daarom deed de verkoper van het winnende Oudejaarslot vandaag een ultieme poging om alsnog deze winnaar te achterhalen. Ketting doorkruiste Barendrecht met zijn bestickerde MINI, voorzien van het winnende lotnummer CM 89827 en een duidelijke stippellijn om de halve MINI te symboliseren, om inwoners van de stad te attenderen op de prijs: “Meld je alsjeblieft! Want als jij de winnaar bent, wacht er een mooi geldbedrag ter waarde van een halve MINI op jou.”

Uiterste poging

De autorit door Barendracht startte en eindigde bij de winkel van Ketting aan de Middenbaan. “Hoe mooi zou het zijn als we de onbekende winnaar blij kunnen maken, omdat hij of zij in de prijzen is gevallen? Dan doe je er toch alles aan om ervoor te zorgen dat deze wordt opgehaald? Dat moet wél voor de start van het nieuwe jaar gebeuren, want anders vervalt de prijs. En dat zou toch zonde zijn”, vertelt Henk. ”Daarom brengen we deze '½ MINI' naar hen toe door dwars door de stad te rijden. Door het flinke volume van de megafoon heeft niemand het kunnen missen. Hopelijk hebben we zo ook de kans groter gemaakt dat we de prijswinnaar vinden.”

Kijk voor meer informatie over de zoektocht op: www.staatsloterij.nl/winnaarsgezocht

 


Foto: Staatsloterij