Masterclass ‘Planten lezen’ in bibliotheek Carnisselande

1 April 2024, 12:31 uur
Lokaal
mainImage
AanZet

Iedereen met 'groene vingers' is welkom in Plantenbieb ‘t Plein van Bibliotheek Carnisselande. Het hele jaar door kun je hier stekjes en plantjes ruilen, halen én brengen. Op zaterdag 20 april kun je er bovendien een masterclass ‘planten lezen’ volgen. Leer verschillende plantensoorten kennen en de juiste verzorging daarbij.

Anneline Monster, eigenaresse van Natuur Geschikt, leert je in een uur de belangrijkste elementen van het houden van kamerplanten. Welke planten hebben welke verzorging nodig, wat is de beste standplek, hoe zit het met licht en bevochtiging en wanneer heeft een plant voeding nodig? Vervolgens ga je zelf aan de slag met je eigen ‘Plantplan’ om zo je eigen kamerplanten beter tot hun recht te laten komen. Natuurlijk ga je naar huis met kennis, boekentips én een ‘GreenyBag’ om thuis mee aan de slag te gaan.

Zaterdag 20 april, 11.00 – 12.00 uur. Bibliotheek Carnisselande, Middeldijkerplein 248. Leden €3, niet-leden €5. Aanmelden via bibliotheekaanzet.nl of aan de balie van de bibliotheek.