Barendrechts Dagblad | Lancering magazine van en voor Barendrechtse jongeren
mainImage

Lancering magazine van en voor Barendrechtse jongeren

14 oktober 2021, 12:11 uur
Lokaal

Op dinsdag 12 oktober vond de lancering plaats van het magazine Andersom in Het Kruispunt; Een magazine voor en door Barendrechtse jongeren. Vijf meiden tussen de 14 en 18 jaar hebben zich de afgelopen maanden verdiept in alles rondom het maken van een professioneel tijdschrift. Van fotograferen en interviewen tot schrijven en vormgeven. Ook de inhoud is volledig bedacht en gemaakt door de deelnemers.

Bij de feestelijke presentatie waren veel belangstellenden aanwezig; opa’s en oma’s, ouders en vrienden. Het magazine wordt uitgedeeld op scholen en is gratis op te halen in Het Kruispunt. De initiatiefnemers van het magazine zijn gebouw Het Kruispunt en jongerenwerk KijkopWelzijn.

Meewerken aan de volgende editie?

Wil jij meewerken aan de volgende editie van het ANDERSOM magazine? Het Kruispunt en jongerenwerk KijkopWelzijn zijn op zoek naar enthousiaste redactieleden (jongens en meisjes) uit Barendrecht van 14 t/m 18 jaar.

Dus wil je aan de slag met interviewen, schrijven, fotograferen, tekenen en ideeën bedenken? Laat dan snel van je horen via [email protected]


Foto: Ingezonden