Barendrechts Dagblad | Herfstvakantie in Het Kruispunt
mainImage

Herfstvakantie in Het Kruispunt

9 oktober 2020, 14:39 uur
Lokaal

In de Herfstvakantie organiseert Het Kruispunt in Barendrecht volop kinderactiviteiten rondom het thema film. Voor elke leeftijd wat wils. Op dinsdag 20 oktober vindt het Cinekid Filmfestival plaats. Voor elke leeftijd draait er een leuke film, voor slechts een klein prijsje. Daarnaast is het mogelijk om deel te nemen aan een knutselworkshop in het thema van de voorstelling. Knutsel bijvoorbeeld je eigen masker of maak een animatiewiel.

Verder zijn er tijdens de vakantie bieblabs Film maken en Stop Motion.  Stop motion is een filmtechniek waarmee speciale effecten kunnen worden gemaakt. Door middel van foto’s (frames) te maken per seconde kan je een beeld laten bewegen. Dit zorgt voor een leuk effect in het filmpje. Je maakt je eigen video. Op papier of met echte mensen. Wat jij wilt! Zorg er wel voor dat je filmpje klaar is voor de première aan het eind van workshop.

Stap op de rode loper in bibliotheek Het Kruispunt en ga op de foto met je favoriete filmster! We hebben de sterren helaas niet echt uit kunnen nodigen, maar… Met de supereenvoudige handleiding maak jij met je eigen mobiel of tablet een green screen foto van jou met je favoriete filmster!

Meer informatie en aanmelden
Voor de meeste activiteiten is aanmelden verplicht. Ga voor meer informatie en aanmelden naar www.hetkruispunt.nl.

Over Het Kruispunt

Het Kruispunt is dé ontmoetingsplek voor Barendrecht en omstreken. Je kunt er ontspannen, studeren, lezen, genieten, luisteren, kijken en nog veel meer. In Het Kruispunt vind je de Bibliotheek AanZet, Exxact Barendrecht, Spruit eten & drinken, Barendrechts Dagblad en Theater het Kruispunt. Samen zorgen zij ervoor dat er altijd iets te doen is in en om Het Kruispunt. Kijk op www.hetkruispunt.nl voor het volledige programma.


Foto: Ingezonden