Barendrechts Dagblad | Harmonievereniging Barendrecht in de startblokken
mainImage

Harmonievereniging Barendrecht in de startblokken

4 mei 2021, 15:12 uur
Lokaal

Harmonievereniging Barendrecht  is klaar voor een nieuwe start  en ze hopen dat dit snel na de meivakantie gaat lukken, maar wachten nog op de datum dat  er definitief gestart kan worden met het  oude-  maar zeker ook het  nieuwe aanbod en de lessen  die weer live aangeboden gaan worden.
 
Wat het laatste betreft zijn er nog een paar plaatsen vrij bij  lessen Algemene Muzikale Vorming voor kinderen zonder enige ( of beperkte) muzikale ervaring  v.a. 7 jaar ( v.a. groep 4 basis onderwijs)) op dinsdag, donderdag of vrijdag  in de startersgroepen.  Dit is een voorbereiding om mee te spelen in een van de orkestjes van de vereniging.  Voor kinderen van 4, 5 en 6 jaar  ( groep 1, 2 en 3 basisonderwijs) is er op dinsdag een basisgroep muziek. 
 
Ook bestaan er mogelijkheden voor jeugd v.a. 8 jaar én volwassenen ( geen maximum leeftijd) om een proefles te volgen op een van de instrumenten van de harmoniebezetting: Hout: klarinet, saxofoon, dwarsfluit, hobo en fagot. Koper: trompet, trombone, hoorn, euphonium,  tuba en bariton  en alle slagwerk.  De mogelijkheid bestaat om verschillende instrumenten uit te proberen en een gratis proefles te ontvangen op het instrument van keuze.
 
Als je besluit om verder te gaan met de lessen dan schrijf je in als lid en krijg je een instrument van de vereniging gratis in bruikleen.  
 


Foto: Harmonievereniging