Barendrechts Dagblad | Experts over theorie en praktijk van de circulaire economie
mainImage

Experts over theorie en praktijk van de circulaire economie

14 oktober 2021, 12:39 uur
Lokaal

Donderdag 28 oktober, van 13.00 tot 17.00, organiseert het Repair Café Barendrecht in samenwerking met bibliotheek Het Kruispunt in Barendrecht een inspirerend symposium over duurzaamheid en circulaire economie. Het symposium is onderdeel van de activiteiten tijdens de Duurzaamheidsweek, die loopt van zaterdag 23 oktober tot en met zaterdag 30 oktober.

Professor dr. Rob van Tulder, hoogleraar International Business-Society Management aan de Erasmus Universiteit en professor dr. Tine de Moor, hoogleraar Social Enterprise and Institutions for Collective Action aan de Erasmus Universiteit geven hun visie op het traject naar een circulaire samenleving en het belang van verduurzamen. Ir. Sander Wapperom, medeoprichter van het innovatieve bedrijf DeWarmte, vertelt over De Heat Cycle, een techniek waarmee huishoudens 40% van hun warmtebehoefte uit hun eigen afvalwater kunnen halen.
Dagvoorzitter deze middag is Tanja de Jonge, Wethouder duurzaamheid, lokale initiatieven en cultuur in Barendrecht.

Tijdens de pauze en na afloop is er gelegenheid om met de sprekers in gesprek te gaan.
Wilt u erbij zijn? Meldt u dan snel aan, er is slechts een beperkt aantal plaatsen! De toegang is € 8,95. Een drankje en een hapje zijn bij de prijs inbegrepen.
Locatie: bibliotheek Het Kruispunt
Dag: donderdag 28 oktober
Tijd: inloop vanaf 12.45. Symposium 13:15 – 17.00 (incl. pauze)
Toegang: € 8,95
aanmelden: https://www.debibliotheekaanzet.nl/activiteiten/duurzaamheidssymposium


Foto: Ingezonden