mainImage

EVB gaat zaterdag naar Nieuweland 1, 4 en 5

23 november 2021, 12:22 uur
Lokaal

Na het wijkbezoek in mei aan Nieuweland 2 en 3 staat zaterdag 27 november Nieuweland 1, 4 en 5 op de agenda. Dit keer bezoekt Echt voor Barendrecht namelijk het noordelijk en oostelijk deel van de wijk.
Raadsleden, bestuur en vele actieve leden van EVB – herkenbaar aan de gele jassen - gaan dan weer op pad om te horen wat er speelt in de woon- en leefomgeving. Bij een goedwerkende lokale democratie worden inwoners immers gehoord en betrokken bij de besluitvorming. Tussen pakweg 10.00 en 12.00 uur zal er worden aangebeld. De gele EVB-bus is eveneens van de partij en staat geparkeerd aan de Cellolaan. Ook daar kan men terecht en met leden in gesprek gaan.

Nieuweland is een grote, gevarieerde wijk, die tot stand kwam in 1990-1998. Met onder meer een supermarkt, een basisschool, sporthal Aksent en een centraal park zijn er veel voorzieningen in de wijk aanwezig. Maar er is altijd wat te verbeteren. Onderwerpen zoals veiligheid, schone buitenruimte, afvalbeleid en verkeersveiligheid zullen zeker ter sprake komen tijdens gesprekken met inwoners. Vragen kunnen ook op een later tijdstip per e-mail, WhatsApp of telefoon worden gesteld. EVB houdt overigens geen periodiek wijkspreekuur, maar is altijd voor inwoners bereikbaar! Via 0180-201020.

 


Foto: ingezonden