mainImage

DorpskernFair op 11 december rond Dorpskerk

15 oktober 2021, 15:28 uur
Lokaal

Na ruim anderhalf jaar van voorzichtigheid en afstand houden, lijkt het er nu op dat er weer wat uitbundiger feest gevierd mag worden. De stichting Evenementen Dorpskern Oud Barendrecht (SEDOB) houdt daarom op zaterdag 11 december van 14 tot 20 uur de DorpskernFair Wintereditie.   

Het wordt een winterse fair rondom en in de Dorpskerk. Daarbij is elke Barendrechter welkom: jong en oud, gezinnen, families; er is voor iedereen wel iets te zien, te doen of te beleven tijdens dit evenement. Het is ook nog eens gratis toegankelijk.  

Een groot verschil met het WinterFeest van voorgaande jaren is dat de festiviteiten nu plaatsvinden op een omsloten terrein, dat in winterstijl is aangekleed. De organisatie zorgt daarbij voor de hapjes en drankjes, optredens, en speciale activiteiten voor de allerjongsten. En bij een Winterfair hoort natuurlijk wintershoppen. Dat kan bij de sfeervolle verkoopplaatsen van de WinterSnuffelmarkt en de DorpskernFair.   

Het programma van de DorpskernFair is klaar. Maar er is nog ruimte voor het doen van een maatschappelijke stage of vrijwilligerswerk. Ook zijn nog enkele verkoopplekken beschikbaar.
Stuur voor aanmelding of informatie een mail naar [email protected].