Dajong Barendrecht vraagt om steun voor verbeteringen in faciliteiten

20 November 2023, 11:20 uur
Lokaal
mainImage
Google Maps

Als een organisatie die zich inzet voor het ondersteunen van kwetsbare groepen in onze samenleving, heeft Dajong in Barendrecht dringend behoefte aan essentiële verbeteringen in onze faciliteiten. Deze verbeteringen zijn cruciaal om onze dienstverlening en werkomgeving te optimaliseren.
 
''Onze primaire focus ligt op het verbeteren van de temperatuurregulatie door aanpassingen aan het plafond. Dit is van vitaal belang voor het welzijn van zowel onze cliënten als ons personeel. Tevens is het opbouwen van een privacywand bij de ontvangstbalie noodzakelijk om de vertrouwelijkheid van onze cliënten te waarborgen'', aldus Dajong. 

''We hebben vastgesteld dat er geen financiële ondersteuning vanuit de gemeente beschikbaar is voor deze verbeteringen. Daarom doen we een beroep op andere organisaties, bedrijven en welwillende individuen om bij te dragen aan dit belangrijke project. Naast de bovengenoemde aanpassingen zijn we ook van plan onze internetinfrastructuur te vernieuwen en de vloeren in onze werkplaatsen te schilderen, wat bijdraagt aan een verbeterde en professionele uitstraling van onze faciliteiten''.
 
''Wij nodigen iedereen die geïnteresseerd is om ons te ondersteunen of meer informatie wenst, uit om contact met ons op te nemen. Uw steun kan een wezenlijke impact hebben op ons vermogen om te voorzien in de behoeften van degenen die op onze diensten vertrouwen''.
 
Indien u interesse heeft om ons te ondersteunen, kunt u contact opnemen met [email protected].