Barendrechts Dagblad | BVV Barendrecht rekent op bekerduel met De Treffers
mainImage

BVV Barendrecht rekent op bekerduel met De Treffers

5 oktober 2020, 10:54 uur
Lokaal

BVV Barendrecht reist dinsdag zonder tegenbericht af naar Groesbeek. In het kader van de tweede kwalificatieronde van de landelijke KNVB-beker staat een bezoek bij De Treffers op het programma voor de rood/witten.

De Treffers zit dit seizoen voorlopig in zwaar weer, in meerdere opzichten. De ploeg staat onderaan in de Tweede Divisie met slechts één punt uit vier duels en kreeg vorige week ook te maken met het coronavirus: vanwege vermoedelijke besmettingen in de A-selectie werd het competitieduel tegen Rijnsburgse Boys afgelopen zaterdag uit het programma behaald. Om diezelfde reden bestaat er een kans dat ook de ontmoeting met Barendrecht dinsdagavond niet door kan gaan, maar voorlopig staat de wedstrijd nog gewoon in het wedstrijdschema.

Voor Barendrecht wordt de wedstrijd in Groesbeek het tweede optreden in het KNVB-bekertoernooi. In de eerste kwalificatieronde in augustus werd VV Erp met ruime cijfers verslagen (5-0). De Treffers hoefde als Tweede-divisionist in die ronde niet in actie te komen. Het bekerduel staat dinsdagavond om 20.00 uur op het programma en zoals bekend mogen er geen toeschouwers bij de wedstrijd aanwezig zijn. De winnaar van de ontmoeting tussen De Treffers en Barendrecht plaatst zich voor het hoofdtoernooi van de KNVB-beker: in de eerste officiële bekerronde is de winnaar van de wedstrijd tussen Achilles Veen en Gemert dan de tegenstander.