Barendrechts Dagblad | BVV Barendrecht reist af naar vv Staphorst
mainImage

BVV Barendrecht reist af naar vv Staphorst

25 september 2020, 14:41 uur
Lokaal

In de vierde speelronde van de Derde Divisie treft Barendrecht zaterdag VV Staphorst. De ploeg van Richard Elzinga speelt alweer de derde uitwedstrijd van het seizoen en is de voetbaljaargang vooralsnog dus vooral buitenshuis begonnen.

In Heemskerk boekte Barendrecht vorige week zijn eerste zege van het nog prille competitieseizoen. ODIN ’59 werd met 1-0 verslagen, dankzij een doelpunt van Ramy Salem. In de eerste speelronde speelden de rood/witten met 1-1 gelijk op bezoek bij DOVO, tussendoor was er op de eigen Bongerd eveneens een 1-1 remise tegen Sparta Nijkerk. De equipe van trainer Richard Elzinga is na drie duels dus nog ongeslagen en bevindt zich daarmee na drie speelrondes in de subtop van de ranglijst. 

Daniël Esajas is er zaterdag in elk geval niet meer bij. De spits leverde deze week na 18 jaar lidmaatschap bij de BVV Barendrecht zijn contractje in. Esajas, die na twee jaar revalideren van een knieblessure weer fit is,  scoorde in de voorbereiding. De spits wilde bij BVV Barendrecht zijn basisplaats heroveren, maar kreeg per whatsapp te horen dat hij niet mee mocht met het eerste naar ODIN'59, maar zich moest melden bij het tweede elftal en dat was voor Esajas de bekende druppel.

 

 


Foto: ANP