BVV Barendrecht loopt tegen Katwijk tegen eerste nederlaag aan

7 September 2024, 18:34 uur
Lokaal
Digitaal Dagblad
Danny Monster.

BVV Barendrecht is zaterdag onderuit gegaan in en tegen Katwijk. De ploeg uit de bollenstreek won met 4-1. Door deze nederlaag raakt de ploeg van trainer Leen van Steensel de koppositie in de tweede divisie kwijt. Barendrecht staat nu met negen punten uit vier wedstrijden nog steeds op een knappe gedeelde tweede plaats. Danny Monster keerde na een blessure weer terug in de verdediging bij Barendrecht, dat na een kwartier op achterstand kwam. Bij Katwijk maakte Bart Sinteur de 1-0 en nog voor rust werd de voorsprong door Matthijs Hardijk opgevoerd naar 2-0.

In de tweede helft kwam Katwijk door Mohammed Tahiri eerst op 3-0 voordat BVV Barendrecht door Aness Serghini op 3-1 kon komen. Daarna bleef de Barendrechtse aansluitingstreffer te lang uit. Katwijk maakte door Levi Bouwense nog wel 4-1, waarmee het duel definitief  in het slot viel. Barendrecht kan zich volgende week op eigen veld rehabiliteren tegen ADO'20.