Barendrechtse kinderen massaal naar seizoenopening van Oranjetuin

2 April 2024, 17:18 uur
Lokaal
mainImage
Oranjetuin

Persbericht Paaseieren zoeken in De Oranjetuin
 
Op zaterdag 30 maart heeft speeltuinvereniging De Oranjetuin het nieuwe speelseizoen geopend met het traditionele Paaseieren zoeken. Deze lange traditie van De Oranjetuin werd ook dit jaar weer bezocht door een paar honderd kinderen, vergezeld door veel volwassenen. De Kinderburgemeester van Barendrecht, Emma Severien, heeft het startsein voor de zoektocht gegeven. Er waren met hulp van o.a. paashazen vele honderden houten eieren verstopt en drie “gouden” eieren. De kinderen konden de gevonden eieren omruilen voor chocolade eitjes.

Aan het eind van de zoektocht heeft de Kinderburgemeester nog een paar kinderen kunnen verblijden met een chocolade paashaas, beschikbaar gesteld door Boon’s supermarkt. Ook de vinders van de “gouden” eieren kregen een chocolade paashaas. Met een tevreden gevoel kijkt De Oranjetuin terug op het eerste evenement van het seizoen en is veel dank verschuldigd aan de vrijwilligers die ervoor hebben gezorgd dat de speeltuin er weer zeer mooi uit ziet.
T
och kan De Oranjetuin nog veel vrijwilligers gebruiken voor het op peil houden van deze groene oase in Barendrecht, het houden van toezicht en/of het organiseren van evenementen Heeft u interesse om deel te nemen aan het team van vrijwilligers?
Neem dan contact op met René Dijkers, via [email protected]