Barendrecht zakt door pijnlijk verlies bij Ter Leede naar 6e plek

21 May 2022, 18:14 uur
Lokaal
Orange Pictures
Richard Elzinga.

Barendrecht heeft het zaterdagmiddag laten afweten op bezoek bij Ter Leede. De ploeg van trainer Richard Elzinga verloor in Sassenheim met 3-2 en zakte daardoor naar de 6e plek op de ranglijst in de derde divisie. Barendrecht moet vierde worden om kans te maken op deelname aan de nacompetitie, maar met nog drie wedstrijden te gaan hebben de nummers vier en vijf, DVS'33 en HSV Hoek, voorlopig twee punten meer.

In Sassenhein kwam Barendrecht door Bart Deprez op een 0-1 voorsprong, maar Ter Leede zette deze achterstand nog voor rust om in een 2-1 voorsprong. Noah Marti en Thijs Haarman zorgden voor de treffers. Joey Jongman trok in de tweede helft de stand weer gelijk (2-2), maar het lager geplaatste Ter Leede hield de drie punten toch nog op het eigen sportpark. Dirk Hoekstra zorgde namlijk in de eennalaatste minuut voor de winnende treffer: 3-2.