Barendrecht wint en gaat naar hoofdtoernooi van beker

21 September 2021, 22:05 uur
Lokaal

Barendrecht doet het in de beker beter dan in de competitie, want dinsdagavond werd Scheveningen - dat een divisie hoger speelt- op sportpark De Bongerd met 3-0 verslagen. Door deze overwinning bereikt Barendrecht het hoofdtoernooi van de KNVB beker en dat betekent dat de kassa weer rinkelt op De Bongerd. Barendrecht maakt in de volgende ronde kans op een aansprekende tegenstander uit de eredivisie en dat brengt waarschijnlijk extra geld in het laadje.

Barendrecht nam in de eerste helft een 1-0 voorsprong. De eerste treffer kwam op naam van Danny Monster. Zijn vrije trap verdween bij de tweede paal in het Scheveningse doel. Marouane Bakour verdubbelde direct na rust de voorsprong en Niels Vorthoren stelde even later de overwinning veilig: 3-0.