Barendrecht verslaat Baronie met 4-2, maar raakt eerste plaats kwijt

13 April 2024, 19:32 uur
Lokaal
mainImage
Digitaal Dagblad

Barendrecht won zaterdagmiddag op eigen veld met 4-2 van Baronie, maar moest de eerste plaatst op doelsaldo toch weer afstaan aan SteDoCo. Die ploeg won namelijk met 5-0 van Groene Ster.

Bij veel Barendrechters sloeg de schrik hen om het hart, want de Brabanders namen op sportpark de Bongerd brutaal een 0-2 voorsprong. De thuisclub kreeg vanaf de eerste minuut een legio aan kansen, maar achterin stond het bij Barendrecht niet altijd goed. Hiervan profiteerde Baronie binnen twintig minuten twee keer. Maar de de ploeg van trainer Leen van Steensel boog de 0-2 achterstand nog voor rust om in een 3-2 voorsprong door treffers van Timo de Graaf, Robbert Olijfveld en weer Timo de Graaf.

In de tweede helfft maakte Robbert Olijfveld ook de 4-2, maar daarna stokte de Barendrechtse productie. Barendrecht kreeg nog genoeg mogelijkheden, maar het bleef bij vier treffers. SteDoCo deed het op dit gebied beter en kon daardoor de koppositie weer overnemen.