Barendrecht-Quick gestaakt door blessure van scheidsrechter

9 September 2023, 18:54 uur
Lokaal
Rene Dons

De competitiewedstrijd Barendrecht-Quick is zaterdag een kwartier voor het einde bij een 0-1 stand gestaakt. Scheidsrechter Matthijs Jobse kon in de 75ste minuut niet verder vanwege een spierblessure. De arbiter liet zich nog behandelen, maar moest opgeven. Omdat er op sportpark De Bongerd geen voor de derde divisie gekwalificeerde scheidsrechter aanwezig was, moest het duel met nog 15 minuten plus extra tijd te spelen worden gestaakt.

Quick stond op dat moment met 0-1 voor dankzij een treffer van Joshua Emegha even na rust. Barendrecht en het elftal uit Den Haag waren redelijk gelijkwaardig aan elkaar. Beide teams kregen kansen. de Hagenaars moeten nu voor ongeveer 20 minuten terugkomen naar Barendrecht. Wanneer dat gaat gebeuren, maakt de KNVB later bekend.